Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

BLOGLIST FOR AUGUST 2013



Hai, Assalamualaikum,
Memandangkan dah masuk bulan Ogos so zeeqa nak tukar bloglist bulan July tu.
So kalau korang nak tersenarai dalam Bloglist For August 2013 boleh je.
Actually ni dah terlambat 7 hari, sepatutnya dah tukar awal bulan ogos tapi dah busy dengan exam, harini baru sempat nak tukar bloglist tu.
Syarat syarat senang sahaja.
  1. Follow blog zeeqa http://koala-zeeqa.bogspot.com 
  2. Tinggalkan je link blog korang dekat kotak komen dan secara automatik zeeqa akan letakkan link blog korang ke dalam Bloglist For July 2013.
  3. Tak payah buat apa apa entry.
  4. Ni tak wajib, saja nak promote. Follow twitter Haziqah . Mention for follow back.
  5. Then like fanpage Zeeqa 


Syarat senang, tak memaksa pun tapi yang follow blog tu je yang WAJIB diikut.




TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

4 comments to zeeQa:

DIARI FARISHA said...

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/

cik nyoonyalita said...

http://ciknyoonyalita.blogspot.com/

Cik Chokie said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :)

http://bebelancikchokie.blogspot.com/

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/