Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

SELAMANYA HARIMAU MALAYA !



Assalamualaikum Malaysia !
Yeay today aku rasa begitu bangga sangat Malaysia menang.
4-1 tu wehh. TAHNIAH !
Siapa kata Malaysia tak boleh menang? Siap bet lagi dekat twitter.
Macam macam lah korang ni, Saja nak cari publisiti murahan.

Oke sekarang aku nak ulas balik siapa yang telah menjaringkan gol.
Gol pertama tadi oleh Safiq Rahim, lepastu Safee Sali, gol ketiga pula disumbangkan oleh Wan Zack Haikal dan yang terakhir oleh Khyrill Muhymeen.
Dengan hati yang ikhlas dan jujur Wan Zack Haikal handsome woii, haha

K. Rajagopal ::: 'Jika tidak mampu menyokong ketika kalah, jangan bersorak ketika menang.'
Aku suka statement yang Rajagopal buat.
Nasib baik aku penyokong setia Harimau Malaya. Aummm 
Kalau tak ada apa apa halangan, sabtu ni aku nak ajak ayah aku tengok bola dekat stadium.
Harap harap boleh :)

Ini aku ada copy gambar dyorg yg printscreen benda alah bodoh yang dyorg bet sangat.
Aku tak mampu nak pergi Pavi yang aku mampu beli surat khabar nak tengok betul ke tak korang buat. haha :p
Menyampah seyh, cubalah kalau Malaysia menang tu korang sujud syukur ke, terus bagi semangat dekat harimau malaya ke. kan berfaedah daripada buat benda alah yang menjatuhkan maruah sendiri.










TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

Segmen : Jom BW sambil Follow !



Assalamualaikum uolls, harini zeeqa nak ajak korg follow satu segmen ni.
Actually segmen ni bukan zeeqa buat tapi WA yang buat.
Zeeqa tolong dia handle kan sebab dia nak pergi holiday.







  1.  Buat satu entry tentang Segmen "Jom BW sambil Follow sampai Lebam" - *namapun segmen
  2. Tempek banner tu -*adat segmen gitu
  3.  Letak link entri uolls kat bawak kotak komeng ni -*link entri taw bukan link blog 
  4. Mohon follow blog sponsor . -*link ada kat page hadiah tu
Updated !

1.Celak arab untuk dimenangi 
2. Edit blog free beb. 
 3. Header percuma. 
4. Top up pun ada beb !
5. Tomatox mask pun ada ! 
6. 3 tudung bawa untuk dimenangi.
7. 1 slings bag untuk pemenang .  

Zeeqa harap ramai yang sudi join *kih kih *malu * . Kamon kamon saport sikit . Lagi pun bukannya rugi, boleh tambah traffik blog dan follower pulak tu *hew hew .

Kepada yang sudah join haritu , uolls dialu -alukan join kali kedua pun boleh . Apa salahnya ;) . Tamat bila ? Tak pasti lagi . Akan diupdate later .


              Nak cari orang untuk dimasukkan dalam Bloglist sebenarnya , hehe

p/s: 50 blog akan dimasukkan dalam link blog zeeqa dan 10 blog akan diletakkan dalam bloglist selamanya . (*Siapa terpantas dan entri yang mengkagumkan , ala ala merepek macam wa tu .. hehe ) 

p/s lagi : Hadiah semakin menambah beb ! Haha .
TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

SENARAI PESERTA TERKINI

KUMPULAN 1 (*10)

  1. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  2. http://ernyynuraiman.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  3. http://neenaamanee.blogspot.com/2012_11_01_archive.html
  4. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  5. http://yeyenpolkadot.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
  6. http://cikque90.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  7. http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  8. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  9. http://sayaeesya.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  10. http://ciknerdypakour.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sambil-lebam.html 
KUMPULAN 2 (*20)

  1. http://najlanajihah2.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html
  2. http://sicomotizati.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  3. http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  4. http://ohthrillers.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html
  5. http://dingraphic.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  6. http://cikarinasukataip.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  7. http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  8. http://rusukiri.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-sambil-follow-sampai.html
  9. http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html 
  10. http://nurinsofiasecret.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
KUMPULAN 3 (*30)

  1. http://vanilladotlatte.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  2. http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  3. http://ceritayaya-yaya.blogspot.com/2012/11/segmen.html
  4. http://encikkhalifah.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
  5. http://thecuddlez.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  6. http://semalamguatertidur.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-blogwalking-sambil-follow.html  
  7. http://miss-sunflowermissyou.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
  8. http://just2makeyousmile.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_23.html
  9. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/segmenblogwalking-sambil-follow-sampai.html 
  10. http://littlepinkmilkdiary.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
KUMPULAN 4  (*40)
    1. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    2. http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    3. http://aidadamiastory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html  
    4. http://zewonderlandlittlegirls.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    5. http://ceritacahaya.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    6. http://ceriteramissnurdeelaa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html  
    7. http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    8. http://crezilady.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html  
    9. http://wordsofheart33.blogspot.com/2012/11/new-thingy.html
    10. http://rafiqaheyqa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html  
    KUMPULAN 5 (*50)

    1. http://eimahlolo.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html
    2. http://hananhadila.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    3. http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/11/segmen-time-segmen-jom-bw-sambil-follow.html
    4. http://cikidasweetpunyercerita.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html
    5. http://schaazman.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
    6. http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html  
    7. http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
    8. http://kamusayepunyer.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html
    9. http://eynareenstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
    10. http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    KUMPULAN 6 (*60) 

    1. http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
    2. http://www.erazfadli.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    3. http://www.aisyahhumaira.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
    4. http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    5. http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html  
    6. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    7. http://ninieykamarudin.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    8. http://mynameistyakamal.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    9. http://husnamujahidah.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    10. http://vaneelea.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
    KUMPULAN 7 (*70)
    1. http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
    2. http://nuramirul.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html  
    3. http://atieyusoffamily.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html 
    4. http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    5. http://schazlynnfluvery.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    6. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    7. http://mybeautifulrainbowlife.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html  
    8. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
    9. http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    10. http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    KUMPULAN 8 (*80)

    1. http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html
    2. http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    3. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
    4. http://gucciey.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    5. http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    6. http://ainrisya.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    7. http://zamani84.blogspot.com/2012/11/jom-blogwalking-sambil-follow-sampai.html
    8. http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    9. http://budaktypomistaken.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    10. http://girlbloggie.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    KUMPULAN 9 (*90)

    1. http://kamihardsman.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html
    2. http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html
    3. http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html 
    4. http://meyrajohn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
    5. http://mimiey-punya-story.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 
    6. http://lovoiustory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    7. http://mielalula.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    8. http://blogcikwawalalola.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html  
    9. http://mazfarhanah.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    10. http://iman-lee.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai.html  

    KUMPULAN 10 (*91)

    1. http://tieyadora-kisahdongengsaja.blogspot.com/2012/11/jum-bw-sambil-follow.html
    2. http://kittyikin.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    3. http://mishiesnieyna.blogspot.com/2012/11/jom-cepadd-rebut-hadiah-joinn-segmen.html
    4. http://superaofficalbloggie.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambik-follow-sampai-lebam.html
    5. http://ielashasa.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    6. http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html
    7. http://weeyastoly.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    8. http://watasin.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html  
    9. http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html
    10. http://jannah-is-my-goal.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html 

    KUMPULAN 11


    TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

    HADIAH


    Hadiah ala ala kecil je beb . Tapi bermakna taw .. haa tapi wajib buat ikut syarat sponsor jugak .


     Hadiah wa ? *Rahsia dulu. Hehe .


    Sponsor pertama : Farahuda Huda 
    Wajib : 1. FOLLOW BLOG 2. LIKE FANPAGE .  
    FANPAGEhttps://www.facebook.com/NFHH.hudahud (*tekan link )
    BLOG: http://nurfarahudahud.blogspot.com/
    HADIAH : Edit full blog untuk x 1 pemenang 

    Sponsor kedua :  Nur Izzati 
    WAJIB : 1. LIKE FANPAGE SAHAJA .
     FANPAGE : https://www.facebook.com/compactpowder (*tekan link)
     HADIAH : Celak arab untuk x 3 orang pemenang

    Sponsor ketiga :  Syahirah Haziqah
    WAJIB : 1. FOLLOW BLOG SAHAJA DAN FOLLOW TWITTER
    BLOG:  http://koala-zeeqa.blogspot.com (*tekan link)
    TWITTER: https://twitter.com/syahirahhaziqah (*tekan link)
    HADIAH : HEADER PERCUMA X 3 PEMENANG 

    Sponsor keempat Nur Syariza
    WAJIB FOLLOW : 1. FOLLOW BLOG DAN SUBCRIBE (*Bagi yg ada faceboook)
    BLOG : http://natasyariza.blogspot.com/(*tekan link)
    FACEBOOK :  Nur Syariza
    HADIAH : TOP UP X 3 ORANG (*RM 5 UNTUK X 2 ORANG DAN RM 10 UNTUK X 1 ORANG)

    Sponsor kelima : Siti Nur Syuhada Salleh
    WAJIB FOLLOW : 1. FOLLOW BLOG DAN TEKAN G+1
    G+1 :  http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html(*TEKAN G+1 )
    BLOG: http://www.syuhadasalleh.my/(*tekan link)
    HADIAH : 1 TOMATOX MASK X 1 ORANG]

    Sponsor keenam Mummy Adriana
    WAJIB FOLLOW : 1. FOLLOW BLOG DAN LIKE FANPAGE SAHAJA .
    BLOG : http://mylittleadriana.blogspot.com 
    FANPAGE : http://www.facebook.com/pages/Ramadhani-Hijabs/347755675237266 
    HADIAH : 1 SLINGS BAG , 3 TUDUNG BAWAL . 

    Sponsor ketujuh : http://pear-n-apple.blogspot.com/ (*FOLLOW BLOG SAHAJA)
    HADIAH:  Kasut Jelly Bunny rm29

    TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

    AKU TERASA WEH !


    Assalamualaikum sweethearts !
    Aku kena tweetlimit lagi. Dah masuk kali ke tiga. Tensionnnn !
    Tadi aku pergi la scroll TL aku dekat twitter tu kann, aku punya memori pasal kejadian 9.11.2012 kembali semula. 
    Bila aku tengok je tweet budak tu, aku rasa macam. Allah je la tau betapa sakitnya hati aku.
    Aku just nak cakap lah, segala kata kata kau daripada aku kawan dengan kau sampai sekarang tak pernah nak ceriakan hati aku, semuanya menyakitkan kau tau tak. Maybe pada kau benda tu hanya gurauan tapi bagi aku tak weh,
    Kau tengok aku happy macam mana pun masa kau cakap benda benda tuh tapi hati aku sakit sangat kau tauu. Aku tak tau bila kau akan sedar semuanya, sory lah aku terpaksa block kau sebab bagi aku, kau kawan yang paling menyakitkan yang pernah hadir dalam hidup aku.
    One more thing, kau sama je dengan budak lelaki yang kau sayang dan agung agung kan sangat tu. Aku dah menyampah dengan korang sangat sangat. Aku harap kau akan menyesal dengan semua kata kata kau tuu.




    TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

    KENDURI TIME !


    Assalamualaikum sweethearts !
    Sihat? Kalau tak sihat pergi makan ubat ye yayang :)
    Actually aku malas nak update blog tapi disebabkan aku baru sahaja kena tweetlimit aku terus update.

    How your holiday? Best?
    Aku punya holiday macam biasalah, tak ada ke mana sebab ayah aku kerja. Aku just duduk rumah besarkan badan :)
    Lagipun this year abang aku SPM so faham faham je lah.

    Semalam aku pergi Melaka ada kenduri kawin. Best lah awakk sebab masa kita ikut pengantin tu kita rasa macam kita pula yang kawin, haha.
    Ni kenduri kawin anak kepada mak angkat aku so kiranya cousin angkat aku lahh kan.
    Layanan yang kiteorang dapat istimewa gila kott, makanan dia perhh sedap !
    Lepas je kenduri kawin tu, kiteorang terus jenjalan dekat Melaka. Penat kot !
    Now kita watching gambar pula oke :^^v

     
      

    * Budak ni selalu main dengan aku, gaduh dengan aku masa kecil, haha. Sekarang dia dah besar. Umur aku dah 15 tahun umur dia 11 tahun. Dah lama tak jumpa budak ni, bila jumpa ambik kau, masing masing malu nak tegur, haha.




    TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

    EKSPLORASI PENDAKIAN GUNUNG ANGSI!

    ASSALAMUALAIKUM !!
    Ha, nampak tak tajuk tuu ?
    Ini sebenarnya cerita lama, 2minggu sebelum PMR aku pergi mendaki Gunung Angsi.
    Gunung pertama yang aku sampai, haha.
    Ramai yang cakap aku tak ingat nak PMR, aku kisah apa janji hidup aku bahagia ⌣̈
    Lagipun aku sorang perempuan form3 yang pergi.
    So aku rasa bebas tanpa kawan kawan masa tu, haha.
    Bila dah sapai puncak aku rasa happy sangat semua masalah yang aku ada hilang macam tu je.
    I think habis PMR ni nak join lagi aktiviti macam ni.
    Taknak talking banyak banyak nak tunjuk gambar pula.









    Itu uncle yang handle kiteorang masa mendaki gunung.
    Rindu uncle tu, haha.

                Last but not least, korang semua patut try aktiviti macam ni, best gilaa.






    TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*