Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

SELAMANYA HARIMAU MALAYA !



Assalamualaikum Malaysia !
Yeay today aku rasa begitu bangga sangat Malaysia menang.
4-1 tu wehh. TAHNIAH !
Siapa kata Malaysia tak boleh menang? Siap bet lagi dekat twitter.
Macam macam lah korang ni, Saja nak cari publisiti murahan.

Oke sekarang aku nak ulas balik siapa yang telah menjaringkan gol.
Gol pertama tadi oleh Safiq Rahim, lepastu Safee Sali, gol ketiga pula disumbangkan oleh Wan Zack Haikal dan yang terakhir oleh Khyrill Muhymeen.
Dengan hati yang ikhlas dan jujur Wan Zack Haikal handsome woii, haha

K. Rajagopal ::: 'Jika tidak mampu menyokong ketika kalah, jangan bersorak ketika menang.'
Aku suka statement yang Rajagopal buat.
Nasib baik aku penyokong setia Harimau Malaya. Aummm 
Kalau tak ada apa apa halangan, sabtu ni aku nak ajak ayah aku tengok bola dekat stadium.
Harap harap boleh :)

Ini aku ada copy gambar dyorg yg printscreen benda alah bodoh yang dyorg bet sangat.
Aku tak mampu nak pergi Pavi yang aku mampu beli surat khabar nak tengok betul ke tak korang buat. haha :p
Menyampah seyh, cubalah kalau Malaysia menang tu korang sujud syukur ke, terus bagi semangat dekat harimau malaya ke. kan berfaedah daripada buat benda alah yang menjatuhkan maruah sendiri.










TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

4 comments to zeeQa:

dya didinad said...

menguap kembali mengaum... harimau malaya bankit semula hehe bagge jugak.^_^toink3

Ekyn Yaacob said...

done following.. jemput lah ke ekynsnay.blogspot.com :)

sukakartun duatiga said...

remaja zaman sekarang..tangan lebih pantas menaip berbanding otak yg berfikir..sebelum menang bukan main lagi berani janji macam2..bila dah menang, batang hidung pon tak nampak.

Misz Nurul said...

Semestinya...HARIMAU MALAYA...