Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

SELAMANYA HARIMAU MALAYA ! AUMM ♥



Assalamualaikum !
Nampak gambar itu? Terpikat wohh.
Farizal Marlias pun handsome juga tauu.
Apa apa pun aku tengok bola bukan nak menggatal macam yang lain.
Aku tengok sebab aku memang minat bola.

Now, aku nak tanya korang semua.
Tengok bola tak tadi? Malaysia lwn Indonesia? 2-0 tau tak?
Mula mula aku ingat tak ada harapan lah nak menang sebab Indonesia kuasai permainan tapi sayang gila bola tak masuk pun dalam gawang asyik terlepas.
Takpa la, bagi peluang kat Malaysia menang tau :p

Aku rasa pelik why Safee Sali tak menyerlah sangat?
Dia telah menghampakan aku tau, haha
Maybe kalau dia menyerlah sikit time tu mesti dapat lebih dari 2 gol.
Apa apa pun, 2 gol tu pun da bersyukur.

Goals by Azamuddin Akil and Mahalli Jasuli
Wan Zack Haikal and Mahalli had played very well. Good chemistry they have :)
Congrats you all.



TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

4 comments to zeeQa:

noorshukirrah said...

pengulas tidak dibayar....hahaa *just joke

Misz Nurul said...

Sememangnya...Wan zack haikal lah gaya pemain yang smart...

zeeQa said...

@noorshukirrah haha, nevermind :)

zeeQa said...

@Misz Nurul jyeahh, haha