Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

RESULT PMR ?



Assalamualaikum sweethearts !
Sebelum aku story dengan korang, yang belum join SEGMEN aku, boleh join sekarang.


Oh My God, betul ke result keluar esok ?
Tak percaya tak percaya .
Cepatnya masa berlalu.
Aku rasa bagaikan baru semalam aku ambil PMR, haha
Ramai yang dah berdebar debar nak tunggu result kan.

Bagi korang yang selalu dapat straight A's mesti da tak kisah sangat kan pasal result.
Kalau orang yang susah sangat nak dapat straight A's mesti tengah risau.
Relax je lah weh. Banyakkan berdoa.

Even, abang aku takut takutkan aku, aku tetap buat tak tau tapi kekadang aku rasa takut pun ada.
Nevermind lah, aku redha dan tawakal.
Tu lah belajar main main lagi.

Aku harap sangat aku punya result okay sebab aku nak bangga kan parents aku.
Then, aku nak teruskan perjalanan hidup aku untuk masuk SBP.
Aku mohon sekolah yang sama dengan kawan lama aku, harap harap dapat.
Wish me goodluck!

Nanti dah dapat result yang bagus jangan lupa diri.
Ingat ALLAH SWT, dia yang rancang semua ni, kalau tak korang tak akan berjaya tau.
Ucap ALHAMDULILLAH okay =))

To all batch 97's GOODLUCK okay !





TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

8 comments to zeeQa:

Fendy said...

i got 6A's 2B blaja main2...xpe..doa byk2

Ummi Shaheira said...

Goodluck :D

Cik Fie said...

gud luck . sama la kita . nervous ni . haha :)

Fatin Nabila said...

Eh, same lah kita. Doakan kita jugak tau dapat Straight A's. Aaminn... Malam tadi kita mimpi dapat 6A. Hope sangat jadi kenyataan. ^_^ CHAIYOOOOK! ^^v

Fatin Nabila said...

Eh, same lah kita. Doakan kita jugak tau dapat Straight A's. Aaminn... Malam tadi kita mimpi dapat 6A. Hope sangat jadi kenyataan. ^_^ CHAIYOOOOK! ^^v

Yusra Yunus said...

Jangan lupa follow i k

http://yusrasuperstar.blogspot.com

sohibul mikrat said...

nice Info nya...
Jngn lp MmpIr Gan Blog ane..
Http://ripcurl-crom.blogspot.com

misz coklat said...

cantik tulsan :P jealous tau! :(