Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

SEGMEN : BLOGLIST FOR JANUARY 2013

Assalamualaikum u olls !
Harini dengan hati yang ikhlas aku nak buat satu segmen.
Motif segmen ni untuk meraih result PMR yang akan keluar tak lama lagi.
Tipu je, sebenarnya tunjang utama segmen ni untuk mempebaharui bloglist dekat blog aku.
Kan nak masuk tahun baru, mesti la aku nak baru kan juga semua benda dekat blog ni.
Tengok tu, header pun dah baru.





Terms and Conditions / Syarat Syarat Penyertaan

  1. Terbuka kepada semua blogger.
  2. Buat satu entry yang bertajuk " BLOGLIST FOR JANUARY 2013 "
  3. Tempek banner yang comel tu dekat korang punya entry dan link kan banner tersebut di blog ini.
  4. Post link anda di kotak komen, link yang sebegini rupa http://koala-zeeqa.blogspot.com. tidak akan diterima 
  5. TARIKH TUTUP : 30 DISEMBER 2012
  6. Wajib buat benda dibawah ini, Kalau tak ada facebook atau twitter korang perlu tulis dekat entry korang yang korang tak ada. *sila jujur*
______________________________________________

SENARAI HADIAH

  • Bloglist selama sebulan *lima orang pemenang
  • Blog review *lima orang pemenang
  • Header transparent *lima orang pemenang
  • Topup RM10 seorang pemenang untuk TOP REFFEAL *apa tunggu lagi promote lah sehabis mungkin*

______________________________________________
Pemenang akan dipilih secara Random
Korang yang tidak dapat dimasukkan di dalam bloglist untuk bulan Januari, jangan risau sebab zeeqa akan buat segmen ni setiap bulan mulai tahun 2013.








TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

34 comments to zeeQa:

AyuInsYiraH said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

ayu join...

Princess Syazliyana said...

Good Morning :) saya join- http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

SUFIANA1992 said...

hai join ye

http://doodlemerah92.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

SUFIANA1992 said...
This comment has been removed by the author.
Nurmujahidah Ismail said...

http://www.mujadafewa.my/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Florence Ayum said...

http://polovin-mylife.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-for-january-2013.html

siti zawiah said...

salam..saya join..

http://sitizawiah95.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Cuitiex Nieyna said...

Nina Join Segmen Yang Menarik ini :D http://mastermisznieyna.blogspot.com/2012/12/segemn-bloglist-for-january-2013.html

Alif Azrai said...

http://kopi-ooi.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

hananhadila said...

http://hananhadila.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

NuRuL AtiQAh said...

Join !

http://girlbloggie.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

۩PinkyLady687۩ said...

join.

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-for-january-2013.html

Nanie Zainudin said...

CN join :)

http://ciknaniezainudin.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Aimi Syahirah said...

Saya join.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Yoyo Dini said...

Saya join..
http://shawolandproud.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Nurul Syahirah said...

join :)
http://heartstringsrilakkuma.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

annur_islam said...

Salam..saya joinn

http://annurgiveaway.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

tq

N|A|N# said...

yeah. im join
http://diarie-s.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-for-january-2013.html

lania assina said...

saya join.hehe
http://ayamgorengmemangsedapla.blogspot.com/2012/12/segmenbloglist-for-january-2013.html

Myera Jasmi said...

join =) http://myera-join-sini.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Myera Jasmi said...

join =) http://myera-join-sini.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Assalamualaikum . Hai nak nh Link Kita :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Shahirah Eyrah said...

Hey Admin,, cube tengokk kite punye.. tak la bagus sangad.. btway just for suka suki jee... hee~

http://shahiraheyrah.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Ejal aus said...

jom join bersama^ ^

http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

¢нσ¢σιαтє qυєєη◕‿-ღ said...

Nak join jugak..mintak mintak dapat jadi bloglist..huhu

http://sehahlifes.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-for-january-2013.html

¢нσ¢σιαтє qυєєη◕‿-ღ said...

nak join..


http://sehahlifes.blogspot.com/2012/12/segmen-bloglist-for-january-2013.html

C!K NiEdA NoRaiNidA said...

http://www.sigadismerah.my/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Firdaus Ahmad said...

join bersama ^ ^


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Firdaus Ahmad said...

join bersama ^ ^


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal join.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Nisha Nisrina said...

Joined :D

http://mespacegirl.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

Cik Nani Noraini said...

http://www.chantekmath.my/2012/12/bloglist-for-january-2013.html

SAYA DAH JOIN!

eimah siti said...

cik siti join....http://eimah2328.blogspot.com/2012/12/bloglist-for-january-2013.html