Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

ASRAMA BERHANTU? BETUL KE?



Assalamualaikum bakal jenazah 
How are you?
Korang yang tak join lagi segmen aku, meh sini join. 5hari lagi aku nak tutup.

Harini aku nak bercerita pasal asrama.
Disebabkan aku ni nak sangat masuk asrama, aku pergila tanya semua orang yang aku kenal pasal asrama.
Then ada yang cakap juga asrama ni berhantu.
Akak aku pun cakap gitu juga sebab dia pernah kena kacau tapi adik aku yang duduk asrama tu relax je maybe budak sekolah agama, hantu pun takut nak kacau.
Lagipun hantu mana nak kacau lelaki ni, cuba cerita dekat aku. Majoriti yang kena kacau dengan hantu perempuan je.

Setakat ni gua search juga dekat pakcik google pasal sekolah yang aku nak mohon.
Tak ada la cerita pasal asrama tu berhantu

Kakak angkat aku ada cerita juga pasal sekolah teknik yang aku mohon tu.
Dia kan sekolah situ, aku pun tanya la macam macam then dia cakap histeria tu biasa la.
Aku pun rasa macam taknak je pergi tapi disebabkan zharfan dah bagi semnagat dekat aku, aku teruskan juga niat aku nak masuk asrama.


         
Korang ingat lagi pasal Zharfan yang aku cerita tempoh hari?
Kalau tak ingat atau tak baca lagi, meh sini baca.


Haritu gua cerita pasal asrama dekat dy then dy bagi semangat dekat gua,
Dia dah kembalikan balik semangat aku nak masuk asrama, haha
Thankyouu bro.



    




TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

9 comments to zeeQa:

Aiena™ said...

kalau asrama wajib kne ade crite hantu atau kes histeria. aina dok asrama jgk dah 4 tahun. dah biase dgr crite hntu nih

dEdEQ dE wIshEs said...

DA JADIK MENDE BIASE DIK .. HOKHOK .. ANTU PUN NK DUK ASRAMA GAK ..

shafiq said...

haha , standard ar tu kalau duk asrama , kalau xde citer hantu memang tak sah , haha xD

Farina Hunny said...

Jaga solat , amal Quran sudah . takde yg nak kacau . kalau perangai tak senonoh mang la bnda tu suke . jaga kebersihan , lebih2 lagi time datang bulan tu~

ELFarahin said...

Segmen Segmen Lagi!! Jom JOIN :) http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/segmen-loike-fbpage-bertubi-tubi.html

Cik Tanpa Nama said...

kadang2 senior tu saje je nak tkowt2 kn junior...padahal takde pape pown..huhuhuh

Ika said...

masuk asrama dapat pengalaman baru. :D

::azmina nordin:: said...

ingat Allah komfem takkan jadi apa.mina alhamdulillah tak dak apa yang jadi walaupun dah 4 tahun stay asrama

mila smkbb said...

aq pon pnah m`alami gak...mse tu pkul 3pagi..haha..beristigfar jelh..