Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

Segmen : Jom BW sambil Follow !



Assalamualaikum uolls, harini zeeqa nak ajak korg follow satu segmen ni.
Actually segmen ni bukan zeeqa buat tapi WA yang buat.
Zeeqa tolong dia handle kan sebab dia nak pergi holiday.







  1.  Buat satu entry tentang Segmen "Jom BW sambil Follow sampai Lebam" - *namapun segmen
  2. Tempek banner tu -*adat segmen gitu
  3.  Letak link entri uolls kat bawak kotak komeng ni -*link entri taw bukan link blog 
  4. Mohon follow blog sponsor . -*link ada kat page hadiah tu
Updated !

1.Celak arab untuk dimenangi 
2. Edit blog free beb. 
 3. Header percuma. 
4. Top up pun ada beb !
5. Tomatox mask pun ada ! 
6. 3 tudung bawa untuk dimenangi.
7. 1 slings bag untuk pemenang .  

Zeeqa harap ramai yang sudi join *kih kih *malu * . Kamon kamon saport sikit . Lagi pun bukannya rugi, boleh tambah traffik blog dan follower pulak tu *hew hew .

Kepada yang sudah join haritu , uolls dialu -alukan join kali kedua pun boleh . Apa salahnya ;) . Tamat bila ? Tak pasti lagi . Akan diupdate later .


              Nak cari orang untuk dimasukkan dalam Bloglist sebenarnya , hehe

p/s: 50 blog akan dimasukkan dalam link blog zeeqa dan 10 blog akan diletakkan dalam bloglist selamanya . (*Siapa terpantas dan entri yang mengkagumkan , ala ala merepek macam wa tu .. hehe ) 

p/s lagi : Hadiah semakin menambah beb ! Haha .
TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

3 comments to zeeQa:

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

ikiin :] said...

Saya join!
http://kittyikin.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

ikiin :] said...

Saya join!
http://kittyikin.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html