Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

AKU TERASA WEH !


Assalamualaikum sweethearts !
Aku kena tweetlimit lagi. Dah masuk kali ke tiga. Tensionnnn !
Tadi aku pergi la scroll TL aku dekat twitter tu kann, aku punya memori pasal kejadian 9.11.2012 kembali semula. 
Bila aku tengok je tweet budak tu, aku rasa macam. Allah je la tau betapa sakitnya hati aku.
Aku just nak cakap lah, segala kata kata kau daripada aku kawan dengan kau sampai sekarang tak pernah nak ceriakan hati aku, semuanya menyakitkan kau tau tak. Maybe pada kau benda tu hanya gurauan tapi bagi aku tak weh,
Kau tengok aku happy macam mana pun masa kau cakap benda benda tuh tapi hati aku sakit sangat kau tauu. Aku tak tau bila kau akan sedar semuanya, sory lah aku terpaksa block kau sebab bagi aku, kau kawan yang paling menyakitkan yang pernah hadir dalam hidup aku.
One more thing, kau sama je dengan budak lelaki yang kau sayang dan agung agung kan sangat tu. Aku dah menyampah dengan korang sangat sangat. Aku harap kau akan menyesal dengan semua kata kata kau tuu.




TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

3 comments to zeeQa:

sukakartun said...

sabar3

zulhilmi tempoyak said...

erk... ni pegaduh ke apa.. hehehe

✿A I N A A✿ said...

semoga dia diberi kesedaran untuk insaf dengan kelakuan dia terhadap sis tu.. chill key, i know your feeling.. =)