Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

SELAMAT HARI RAYA




Assalamualaikum ^^

Da lama tak jenguk blog ni . Korang sihat ? Korang puasa penuh ke tak ni ? Yang penuh tu meyh sini datang rumah aku , aku kasi duit raya . Yang tak penuh pun jemput juga la datang . Dont worry duit raya tetap ada . Memandangkan baju raya aku tahun ni warna hijau ,tulisan untuk entry ni colour hijau :D

Apa apa pun aku macam tak caya ahad ni da nak raya . Aku rasa baru je semalam puasa . Dekat facebook da ramai yang duk tayang baju raya dyorang . Tak suprise la baju raya korang tu kalau da tayang dulu kt semua org . First time aku dapat baju raya warna hijau , bangga tauu , bhahaha .

Actually , aku baru habis trial rabu haritu and seriously aku memang tak ada mood nak raya . Penat tau tak aku habiskan masa aku dengan buku and stay kat sekolah sorang sorang sampai petang . Semalam aku baru betul betul balas dendam , lepas solat subuh aku terus tidur sampai zohor . Mak aku bebel dekat aku tapi aku buat tak tahu je . Nanti raya zeeqa minta maaf tau :D Harini pula , satu rumah tak bangun sahur sebab penat . Family aku tiap tiap tahun mesti ada je hari yang tak sahur . Tapi harini aku tak penat la sebab da biasa tak makan , nak nak aku dapat ngadap laptop dari pagi sampai malam .

Memandangkan esok last puasa aku nak cakap awal awal la dulu sebab ajal maut semua kat tangan Allah kan . So , aku nak minta maaf kalau aku ada buat salah dekat korang semua , status aku dekat facebook ada buat korang terasa and kalau aku tak layan korang dekat twitter dengan facebook sory tau , bukan tak nak layan tapi busy sedikit . Hari ni pun last terawih , jom kita ramai ramai penuhkan masjid dan surau macam malam ramadhan haritu oke .

Raya ni aku ada azam . korang ada ? Mesti ada kan ? Azam korang mesti nak duit raya banyak kann .
Nak tau azam aku untuk raya ni ? Baca ni .

➜ nak duit raya banyak banyak , umur aku baru 15tahun patut dapat duit raya , hohoho .
➜ nak puasa enam sebab puasa ni je berat aku da turun banyak kilo , kalau raya ni tak puasa mesti berat aku naik banyak kilo .
➜ nak ziarah kubur atuk aku yang baru meninggal tahun ni , tahun ni tak dapat beraya dengan dia . sedih :(
➜ aku nak tangkap gambar banyak banyak dengan kakak dan abang aku , kiteorang pantang nampak camera , haha 

Hargailah gambar aku yang tu tau , penat aku edit khas untuk korang . 


Mancing dekat sungai dapat ikan patin ,
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin !



TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

4 comments to zeeQa:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

salam.. singgah nk ucap slmt hari raya.

Erna Ziana Lamsera said...

kak nana singgah beraya. selamat hr raya ^^

Razil Tahir said...

Salam Aidilfitri..
Saya pun tak dapat beraya dengan beberapa orang kenalan tahun nie... :(

Razil Tahir said...

Selamat Hari Raya!
Maaf Zahir batin!