Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

PMR IS OVER !!


Ohh yes PMR is over !
Because of PMR i has been 1 month no updated 
Form 3's life is going to over, that means form 4 life, here I come !


                                                        KOMEN UNTUK PMR TAHUN NI


Soalan tahun ni susah kot, aku nak jawab pun tak tenang. Asyik nak tengok jam je, haha.
Sekarang aku nak mengomel untuk semua subjek yang aku ambik.

Bahasa Melayu
Paper 1 banyak yang mengelirukan aku, yang soalan 23 kot " ibu bapa dinasihati bla bla bla bla". Fikir yang tu je ambil masa aku 5minit.
Paper 2 senang la cuma aku tak jangka novel form 2 boleh keluar, aku ingat ingat lupa je yang bahagian novel. 

Agama
Senang sangat sebab semua yang aku baca macam orang separuh mati 60% je yang masuk.

English
Paper 1 pun mengelirukan aku, bayangkan budak cina yang pandai bi tu pun cakap dekat aku yang dia punya jawapan mengelirukan.
Paper 2 boleh la. Yang bahagian novel tu aku hafal tema, tapi masa aku nak tulis aku ingat ingat lupa apa yang aku hafal tu.

Geografi
50/50 aku bagi. Tak tau nak komen apa untuk geo sebab aku banyak tanda jawapan yang salah dekat kertas soalan tapi kertas jawapan ntah la.

Sains
Paper 1 50/50. Bila aku cek sama je dengan exam exam yang sebelum ni, tak pernah mencapai 30 ke atas.
Paper 2 susah sebab form 1 dengan form 2 yang banyak keluar. Aku mengaku yang aku baca form 3 punya cuma chapter 1. Form 1 dengan form 2 sekali imbas je aku baca , tak sangka pula boleh keluar . Menyesal tak baca betul betul. Aku jawab pun main hentam je ikut kepala otak aku.

Sejarah
Susahh kot, aku jawab sambil melihat muka jam, haha . Ramai juga yang cakap susah.

Matematik
Paper 1 senang gilaa, haha. Tekan tekan kalkulator je kott. Da dapat jawapan.
Paper 2 boleh la, yang aku bagai orang gila jawab nombor berapa ntah. Yang pasti soalan tu ada 'p' ada 'h' yang jalan kira dia panjang sangat aku buat . Hope soalan tu aku jawap betul .

KH-ERT
Susahhh !!! Banyak suruh susun langkah langkah. Aku cakap la kan selama aku buat latihan tak pernah sekali pun keluar susun langkah langkah apa benda ntah. Da la aku benci menjahit.
Dulu aku nak ambil perdagangan dan keusahawanan tapi sekolah aku tak ada, nak ambil teknikal tapi tak ada kawan so teruskan je la dengan ERT.

                 BENDA YANG AKU HARAPKAN DAN SEMUA HARAPKAN , GRAF TAHUN NI TURUN . AMIN !


Now, I can enjoy do anything what I want to do but I hope I can get straight A's .
AMIN !!!



TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

3 comments to zeeQa:

Bie said...

apa2 pun yang penting skang tawakal dan da kpd Allah swt ye dik ><

Nur Alina Binti Jelihi said...

good luck utk awak

Fara Tasya said...

SIAPA NAK LOMO FREE??!!!

http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/10/tasya-nak-mintak-tolong-korang-boleh.html

dan tolong like picture kat sini

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=437976176244410&set=a.437858756256152.96989.248684711840225&type=3&theater