Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

KURSUS KEPIMPINAN ARPRM 2013


Hai korang ! Sihat? Kalau tak sihat pergi jumpa doktor sana.
 Okay sementara nak tunggu tweetlimit habis, aku nak berceloteh dekat blog.
Sepatutnya benda ni da lama aku cerita tapi tak ada masa.

Okay 19.4.2013 hari jumaat sampai hari ahad zeeqa pergi Kursus Kepimpinan Pengawas.
Lepastu minggu depannya 26-28 April 2013 zeeqa pergi Kursus Kepimpinan ARPRM dekat Kem R&R Kota Minda, Mersing.
Gila ah penat, da la dari awal tahun sampai sekarang ni zeeqa tak cukup rehat sebab awal tahun da busy dengan bahas peringkat daerah dengan peringkat negeri then netball, then exam UP1.
Memang straight ah semua benda tu.
Tapi zeeqa tetap dapat juga bahagikan masa zeeqa dengan akademik zeeqa.

ARPRM ni bermaksud Anugerah Remaja Perdana Rakan Muda.
Kursus yang zeeqa pergi ni untuk pingat perak.
Sebenarnya time zeeqa pergi kursus ni, pada hari yang sama ada kursus Tunas Bistari tapi zeeqa tak pergi.
Da la zeeqa pegang jawatan 5 tertinggi then tak pergi, tak pe la, nasib baik ada yang gantikan zeeqa.
Masa pergi kem ni serius zeeqa rasa best sangat sebab zeeqa dapat lari dari semua kawan kawan zeeqa.
Sekolah zeeqa yang pergi kem ni 10 orang. 7 org form 5, dua org form 3 and zeeqa sorang je form 4.

Kursus ni not bad la, best juga.
Majoriti budak sekolah yang lain pergi kursus ni ada yang pernah aku jmpa lagi lagi budak SSI.
Sebab masa pertandingan bahas peringkat daerah SSI jadi tuan rumah so bila jumpa dyorg aku asyik tertanya tanya dyorg ni siapa.
Last last aku pun tanya dyorg "sekolah mana, kita macam pernah nampak je" then dyorg cakap "awak budak bahas kan, memang pernah nampak pun" me "patut lah"

Kursus ni aktiviti lasak dia tak berapa lasak sangat, lol
Paling best sekali pukul 6.30 pagi dah berZAPIN.
Macam arghh, da la tengah mamai, masa solat subuh pun aku boleh tertidur.
Kalau duduk dekat rumah tak pernah macam tu, kalau pergi kem je time solat je mesti nak tertidur,
Aktiviti dia, mula mula naik rakit lepastu aktiviti obstacle.
Actually zeeqa tak tau apa nama aktiviti tu tapi sebelum ni zeeqa pergi kem, memang orang cakap nama aktiviti tu obstacle.
Masa masuk dalam lumpur, zeeqa nak menangis sebab brooch zeqa yang paling zeeqa sayang tu hilang masa tu.
Nak menangis tapi benda dah hilang nak buat macam mana,
Actually zeeqa malas nak cerita pasal kem  ni panjang panjang sebab zeeqa dah lupa.

Sebelum tu zeeqa nak promote dekat korang.
Sebenarnya kursus ni berkaitan dengan Rakan Muda.
Zeeqa galakkan korang join Rakan Muda sebab benda ni boleh tolong korang untuk dapatkan markah kokorikulum.
Korang yang tak berapa sangat nak aktif, better korang join lah.
Zeeqa tau, tak semua sekolah yang ada tapi korang bolehlah tanya dekat cikgu sekolah korang pasal ni.
Tak pun korang boleh search lah dekat pak cik google about Rakan Muda ni

Okay sekarng kita tengok gambar pula.
Untuk gambar yang lebih lanjut korang boleh klik link ni > KURSUS KEPIMPINAN ARPRM 2013 <














































TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

3 comments to zeeQa:

nur wanda Shuhada said...

goodluck . jomm joinn , :)
http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/duo-big-giveaway.html

heder satilan said...

UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER

Anonymous said...

Concern Fresh Wind offers a invest money in building for different tariff plans. Now , survivors overcame the recent financial crisis, more began to wonder how invest the money at interest . According to conclusions of many of the leading the best analysts, one of the most spheres of investment, is a . Everyone knows that the construction of less exposed to the risk of falling prices, in addition a given that, construction has always been important and in demand, and will be in demand. Even the economic crisis did not recaptured removed the desire for people to buy their own property. Therefore, investment in construction will always remain relevant and profitable.

Fwit.biz: [url=https://fwit.biz]construction investment at interest[/url]