Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia

Assalamualaikum 
Hey orang di Luar Sana ?
hahahaha
Tadi zeeqa blogwalking , tetiba pula ternampak Entry nie :D
Kat blog siapa erk ?
Aduhai . Semestinya BLOG tuan empunya GA nie !
Orang nya comel
Blog dia pun sangat chomel seperti dia  :*
Don forget to follow her !

1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia !!

Macam menarik je kan ?
Memangg menarik !
So, korang jangann tunggu lama lama !
Jom Join!

Korang nak join GA nie , korang kena bagi komen positif/negatif about nurse

2 Komen positif
Sejujurnya kerja nurse ni memang bagus sebab ia satu pekerjaan yang mulia sebab tu la ibu zeeqa paksa akak zeeqa jadi nurse dan alhamdulillah dy dah masuk sem 3 dengan hati yang ikhlas . 
 Kerja nurse memang mencabar macam akak zeeqa cerita , macam macam kena hadapi . Terutama sekali masa nak cuci mayat , cuci najis najis patient , layan karenah patient . Apa apa pun hati kena ikhlas kalau nak jadi nurse
  

Dekat syarat tu tulis kalau nak menang buat doodle atau header tapi dekat lappy kakak zeeqa tak ada adobe photoshop so zeeqa ambil je header yang zeeqa pernah buat dan letak dekat tutorial zeeqa  . So zeeqa bagi nikhas untuk cik misi kita yang comel . Sory tak cantikk :DD

 



3 orang budak comel yang di tag




hehe :)
Rasa macam tak sabar lak nak tengok siapa yang menang and dapat Gift nie ^^
huhuhuhu
Zeeqa ke ?
Atau korang ?
Sama  sama kita nantikan oke ? :)
Tarikh tutup : 25 Mei 2012

Ambil kesempatan jap . Jangan lupa vote zeeqa untuk Digi Wwwow Awards .
Klik Sini Untuk Vote )

TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

1 comments to zeeQa:

cik MISI Nadia :) said...

dear,soe lambat:( btw tnx taw !!