Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

Aaron Aziz menang :*

 Assalamualaikumm ^^

Sekarang semua orang tengah demam ABPBH . Lagi lagi AA menang pulak , semua ngaku AA tu dyorg punya termasuk aku , hihi. Btw Tahniah Aaron Aziz get award Anugerah Bintang Popular Berita Harian. 

 Tapi kan ,pakaian artis macam melampau . Dekat twitter aku penuh ceramah agama weh . Yang laki dah oke , semadd , yang perempuan , woi , belah sana , belah sini , apa nak jadi , harap agama jea islam . Baju paling tiptop , Didi Alias . Dah serupa payung , kepala dia tak berat ke dengan trofi atas kepala , sanggul tinggi , kalau aku dah rimas sangat .

Tadi aku baru tau yang pakai suit putih tuu rupanya anak Yusof Haslam , Syafiq Yusof . Ensem lahh , haha . 
Aku selalu gak tengok twitter dia, i think orang biasa jea kot , sekali tadi rasia selama ni yang aku tak tahu sudah terbongkar .

Bangga Yuna menang , haha . First umum je nama yuna , menjerit aku . Aku ingat kan yuna yang ambil trofi , rupanya orang lain . Terkejut aku kalau dia tetiba tak pakai tudung . Tak nak aku jadi peminat dia dah *merajuk , haha .

Tahun ni sedikit berbangga dengan semua artis yang menang kecuali Fasha Sandha . Dari dulu lagi aku tak minat dia setiap cerita yang ada muka dia , aku tak tengok sangat . Kalau dia belakon pakai tudung memang aku tengok . Semua orang perempuan kalau bertudung memang cantik , aku tak tau la , kenapa ramai orang yang nak tayang rambut . 

Oke da tak nak bebel nanti sampai tahun depan tak habis . Zzzz Zzzz , aku nak tidur . Esok nak sekolah . Bubye :*



TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

2 comments to zeeQa:

AMNA said...

Hee , tp.. sekrang bnyak org tak puas hati dgn dia..

ntahpape..

Nak tanya , mcm mana awak buat ayat kat bawah tu?

yg bergerak-2 tu ^^

AMNA said...

Err , hantar komen kat entri saya eh , takut x perasan ^^