Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

PENANGGUHAN TARIKH GIVEAWAY



Haiii, korang sihat? Okay zeeqa tak berapa sihat sangat.
2 minggu berturut turut zeeqa pergi kem, esok dah exam so zeeqa terasa penat sangat dan terasa nak pengsan, lol
Zeeqa rasa malas je nak ambil exam esok tapi nak tak nak kena juga ambil.

Zeeqa ada buat satu GA.
Kalau nak join boleh join.
Klik sini je 2nd Giveaway By Zeeqa
Entry ni cuma nak bagitau yang GA zeeqa buat tu, zeeqa akan tangguhkan tarikh tamatnya.
Pada asalnya GA tu akan tamat pada 7 Mei 2013 tapi disebabkan tu minggu exam, zeeQa akan tamatkan GA tu lambat lagi.
GA tu akan tamat pada 23 MEI 2013.
So korang ada masa nak join GA ni.



TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

1 comments to zeeQa:

Nasuha said...

http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/april-may-giveaway-by-nabila-medan.html

Jom join givaway ni..