Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

HARI SUKAN


Huarrghhhhh
Harini penat sangat.
Aku rasa nak update blog boleh tertidur.
Semalam kan one day aku tak buka twitter, meroyan, haha.
Semuanya sebab aku buat sandwich sebab nak jual untuk hari sukan harini.
Penat gila kot.
Tapi alhamdulillah dapat juga banyak unung dari hasil jual makanan dengan air.
Ye la kantin sekolah aku punya makanan kan TAK SEDAP so jualan kiteorang laku la.

Hari sukan tahun ni BEST la juga tapi tak ramai yang datang macam sebelum sebelum ni.
Bagi aku benda yang paling best la untuk hari sukan tahun ni sekolah kiteorang ada ultras sendiri.
Budak budak form 5 gasak ah nyanyi saja nak tigkatkan semangat orang Johor.
Setia bersamamu Johor, Luaskan kuasamu Johor !!
Actually lagu dyorang nyanyi tak ada kaitan dengan hari sukan tapi ntah kenapa dyorang nyanyi.
Tapi takpe semangat orang Johor tak pernah putus asa untuk menyokong walaupun dah kalah haritu. Yeayyy !
Tapi aku tak tahu la apa reaksi cikgu cikgu yang asal dari Kelantan kan, lol -.-

Benda yang paling best, rumah MERAH JOHAN.
Dah berapa tahun kot kiteorang johan.
Apa lagi Happy lah kan.
Masa acara sebelum sukan aku ada masuk acara 800m dapat nombor 4.
Rejam Lembing tak dapat nombor pun sebab aku mana pernah masuk tiba tiba masuk memang tercengang lah kan.
Aku masuk 400m, tu kalah sebab masa aku lari tu aku tengah semput dan tak ready lagi.
Tapi masa 4x400m dapat nombor 2.
Tu je la yang aku masuk.

Harini kecewa sikit, haha.
Crush aku tak datang pun, aku dah meronda satu padang sekolah tu memang crush aku tak ada pun.
Kecewa sikit tapi takpe esok boleh jumpa dekat sekolah, haha.
Dah la nanti cerita pasal crush sampai besok tak habis, meyh sini tengok gambar yang aku curi dari classmate aku.


  

   

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  




Last sekali kena la ada muka aku kan, actually banyak lagi gambar tapi malas la nak ambil.





TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

3 comments to zeeQa:

Nur Azwa Edora said...

TERBAIK la sekolah awak pun ada ultras.. nak dengar jugak dyorang menyanyi .. ade record xdear ?? >.<

zeeQa said...

@Nur Azwa Edora tak ada la

ezyra daniel said...

lahaii teringat plak time akk kat skolah dlu hehe