Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

EXAM ?


Assalamualaikum !
Sekarang aku tak okay sangat sangat sebab macam macam benda aku nak kena buat.
Hari selasa bersamaan dengan 12/3/2013 dah start UJIAN.
Tapi entah la aku belajar pun tak.
Aku nak cover balik semua benda yang aku ketinggalan pun tak sempat sebab time aku nak stay library je mesti ada latihan perbahasan.

Hari selasa start BM, BI then Fizik.
Nak taknak aku kena BERsengkang mata untuk belajar fizik ni.
Hari Rabu pula tak silap aku ada Agama, Chemist dengan Matematik Tambahan.
Chemist aku boleh lagi la tapi Add Math, dari bab 1 sampai bab 2 apa yang cikgu ajar aku tak faham langsung.
Exam nanti jawab je la apa yang aku mampu.
Hari Khamis pula, ada PJ dengan Math Mod.
Math Mod setakat ni, aku faham bab 1 je yang bab 2 tak tau apa apa sebab aku banyak kali tak masuk kelas masa cikgu ajar bab 2.
Hari Jumaat, Akaun dengan Sejarah.
Akaun aku tak ada masalah, cuma hafal nota yang cikgu bagi tapi sejarah ada masalah sikit. Sebenarnya sejarah form 4 yang bab 1 dengan bab 2 senang tapi aku ni malas nak baca buku teks yang ayatnya kecil kecil tu. Aku just baca nota ringkas yang cikgu bagi je tapi still tak faham juga.

Tapi UJIAN kali ni aku memang betul betul tak kisah kalau aku ada FAIL.
Ye la semua orang faham, masuk form 4 ni semuanya subjek baru memang tak kisah la kalau ada fail.
Lagipun parents aku tak tahu pun aku start exam hari selasa.
kalau parents aku tahu maybe aku tak boleh ngadap twitter.
Nasib baik adik aku sekolah lain dan nasib baik la adik aku duduk asrama, kalau tak mesti parents aku tahu hari selasa dah start exam, LOL

WISH ME GOODLUCK FOR THIS EXAM ! 




TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

2 comments to zeeQa:

HaidahHassan said...

hahah sama lah kita form 4, subjek yang amik pun sama, apa apa pun kita samaa betul betul tak kisah kalau ada fail, anyway good luck for ur exam~

Meyra John said...

Mari join sini. ^^ Best!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

Thanks!!