Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

FREEBIES : CUTE MINI ICON


Harini zeeqa nak REPOST balik freebies Syamimi Tahir.
See comel kan freebies tu.
Jenuh tangan gua nak repost balik benda ni.
Tengah tak ada kerjaso repost je la freebies orang.
Lagipun dah lama aku tak repost freebies dengan tutorial.
Harini aku mengambil kesempatan untuk merajinkan diri untuk buat kerja yang telah lama ditinggalkan, lol 



                                 

                                 

             

               

                

         

        

              

                 

CREDIT : SYAMIMI TAHIR





TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

10 comments to zeeQa:

fiqah hamed said...

wah..comelnya..^^

TriNadia KurniaSari Cute said...

take one!

TriNadia KurniaSari Cute said...

TAKE one!

Gifta Good said...

take 1

Gifta Good said...

take 1

Nhaf25 said...

comel2, mintak izin ambil 2. hehe

Nhaf25 said...

comel2, mintak izin ambil 2. hehe

Miza Idgihat said...

Assalamualaikum Haziqah, miza minta izin ye letak cute emocation ni kat blog miza. Terima kasih. Semoga Allah merahmatimu :)

Kim Balqis said...

wah comel lah ^^ boleh tk saya gunakan link blog awak utk entry freebies saya..saya tk kan copy icon awak saya cuma nak share link awak shaja..boleh?

Miza Idgihat said...

Saya minta izin ye guna icon yang ada dalam ni. Moga Allah redha ^_^
Jazakillahu khairan :D