Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

AKU MEMANG TAK ADA SIVIK

Assalamualaikum ^^
Hari ni maybe last kott aku dapat bergayut dengan lappy .
Sebab cuti dah habis so kena la bergayut dengan buku pulakk kann .

Korang dah dapat result exam harituu ?
Aku belum lagi tapi aku da cek secara online tapi cikgu tak masukkan lagi .
Tak sabar nak tahu result confirm aku banyak D .
Soalan peringkat negeri kann , susah gila babengg .

Oke , harini aku just nak show off result sivik aku kat korang .
Tengok bawahh nie .


*tekan gambar untuk nampak lebih jelas

Terer kan sivik aku ?
Tu first time kott sivik aku dapat C
Abang aku cakap tu la contoh contoh orang yang tak ada sivik .


*tekan gambar untuk nampak lebih jelas

Yang kat atas ni result awal tahun haritu .
Markah sivik aku tak ada beza kott .
Abang aku cakap jawab tutup mata pun boleh dapat A tapi aku ,
jawab buka mata tak boleh dapat A .

Sudah terang lagi bersuluh yang aku sebenarnya TAK ADA SIVIK , haha
Lagipun cikgu ajar sivik aku buat tak tahu je .
Aku tak ambil berat pun pasal subjek ni sebab bagi aku subjek ni senang .
Bila exam , hambekk kau . 
Tak dapat A langsung .

Sebelum korang kutuk aku , aku nak bitau korang sesuatu yang penting . Sebenarnya aku bukan nak show off kat korang result subjek lain oke , aku punya niat nak show off kat korang result sivik aku sebab aku tak nak korang jadi macam aku . Sivik korang mesti A ye sayang . Jangan jadi macam aku , memang aku da tak ada sivik , hahha . Belajar bersungguh sungguh untuk mendapat kejayaan ye babe . Lastly , thank you so much sebab da tekannn , pandai pandai la fikir ye sayang sayang semua :D





TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

3 comments to zeeQa:

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hahah ;) sivik tu xper.. x msuk dlm exam btol2 pun..
tpi x semestinya xde sivik dalam exam, dlm diri xde sivik dear ;)

jum ke blog hana plak ;) join segmen tambah follower ;
http://dhyeahana.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-follower-tegar.html

zeeQa said...

@вʋввℓɛ ρσρƨ haha , oke nanti ada masa kita join segmen awk oke :D

Ika said...

same lah sivik B. hahah. jom high 5. :D