Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

MAKIN MEROSOT

Assalamualaikum stalker yang gedikk .
Harini aku sedihh sangat .
Sebab result aku .
Haritu aku ada kasi tahu result aku cuma 1A2B4C .

Sedih kan result aku , turun mendadak .
Daripada 3A4B1C dpt la 1A2B4C .
Tadi semua cikgu kelas 3PK1 dengan 3PK2 ada mesyuarat tentang kiteorang .
Waktu aku jalan sorang sorang ,
ada lah beberapa orang cikgu tanya kenapa aku merosot .

Yang hanya aku buat senyum dan berkatakan tak tahu .
Aku tak bersedia nak cerita kat orang lagi kenapa aku jadi macam ni .
Tunggu hati aku terbuka untuk cerita , baru aku cerita ya cikgu ku sayang .
Apa apa pun aku dah start DATING dengan buku untuk dapatkan straight A .

Harini punn last aku ngadap blog , twitter , facebook dan seangkatan dengannya .
Aku kena ngadap buku aje .
Mak aku punn dah membebel .
Tapi bapa aku cakap RELAX laa .
Itu ayat yang paling aku suka .

Tapi aku da janji dengan diri aku .
Nak 8A , paling kurang pun 4A4B .
Aku nak korang doakan untuk aku bolehh ?
Cehh ,, sekurang kurangnya doakan aku lulus cemerlang dalam PMR je .
Tak payah panjang panjang pun .

Last sekali aku nak ucapkan HAPPY FATHER'S DAY kat semua ayah yang ada dekat dunia .
Aku tau da terlambat 3 hari .
Sebenarnya aku tak wish lagi kat bapa aku sebab english camp haritu la .
Esok pagi nak wish bapa aku da pergi kerja and hari ni ,
baru la aku dapat jumpa dia .
Nak ajak dia keluar , aku belanja , dia bayar , haha .
Ikhlas dari anakmu , haha .

Oke la , aku da nak chaww sebab mak aku da bebel bebel.
♥ Bye bye korangg . Sayang korang 




TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

3 comments to zeeQa:

Dhia Johary said...

hye dear, sebagai seorang kakak and kawan, and calon pmr taon 2008, akak nak cakap, chill je. yang penting, tahu manage masa. :D kalau 24 jam tengok buku je bosan jugak. and lastly, trust yourself. itu paling penting!. akak tau awak boleh buat! :D

Cik Amal said...

dear . .
akak cuma dapat 2a jer pmr, tapi spm 6a ?
sebab ape ade perbezaan yg ketara ??
sebabnya, kalau kita tau teknik menjawab, actually benda tu senang je
jawapan terang tang tang jerr
lagi lah SAINS
so, belajar teknik menjawab bagi class A
btw, good luck!

Princess Syazliyana said...

gud luck akk ! smoga dpt straight A ! i know you can do it ! jgn asyik ber'online je tau :) hehe .. just focus in class ^^