Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

1st GiveAway by Ceritera Alline

Assalamualaikum ^^

Malam malam buta macam ni , aku nak join satu GA . Dengan ikhlasnya , saya syahirah haziqah  ingin mengjoinkan diri dalam 1st Giveaway by Ceritera Alline .

Hebat juga GA ni , aku tertarik sangat sangat dengan hadiahnya :)

 

Klik banner untuk join :)

Ni syarat syarat GA ni

 1. Buat entri “1st Giveaway by Ceritera Alline”

2. Likes Fanpage Ceritera Alline.
3. Copy Banner dan Link kan ke Entri ini.
4. Tag 2 orang kawan dan pastikan mereka tahu =). Kemudian KLIK SINI dan  SINI 
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri itu di ruangan komen di bawah dan di fanpage.
6. Jika penyertaan kurang dari 10 orang dengan serta mertanya terbatal giveaway ini. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia sahaja (yang mempunyai blog).

Tag : 
        
apa kata kalau korang join sekaki lembu . Mana tahu , korang yang bertuah ! Ape lagi ? UPDATE cepat yer :)

TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

3 comments to zeeQa:

Hanis Syazana said...

Salam, hanis join jugak :
http://rightnot.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ceritera-alline.html

Alline Amalina said...

tq for join....

good luck...

jgn lupa check link dekat fb page..

h A n Y s said...

Gudluck~ jemput join my GA juga jom..;)
@
http://trio-fabulous.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html