Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah

 


Hey orang di Luar Sana ?
hahahaha
Tadi zeeqa blogwalking , tetiba pula ternampak Entry nie :D
Kat blog siapa erk ?
Aduhai . Semestinya BLOG tuan empunya GA nie !
Orang nya comel
Blog dia pun sangat chomel seperti dia :*
Don forget to follow her !

Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah !!

Macam menarik je kan ?
Memangg menarik !
Zeeqa just tertarik dgn keychain korea tu sebab zeeqa dari kecik sampai sekarang suka kumpul keychain .
So, korang jangann tunggu lama lama !
Jom Join!

Korang nak join GA nie , korang semua kena ikut syarat syarat dia oke .
  1. Semua kawan-kawan boleh join giveaway ni. Tak terhad. Dan juga terpulang kepada individu berkenaan untuk follow blog Wawa atau tidak. 
  2. Tajuk entry mestilah "Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah"
  3. Letakkan sekali gambar di atas.
  4. Kemudian, tinggalkan link u olls beserta dengan entry masing-masing di ruangan comment. 
  5. Tarikh mula giveaway ni pada 17hb February - 15 March 2012.. 
  6. Genap 12 mlm, 15 March 2012...giveaway ni akan tutup. :)
hehe :)
Rasa macam tak sabar lak nak tengok siapa yang menang and dapat Gift nie ^^
huhuhuhu
Zeeqa ke ?
Atau korang ?
Sama  sama kita nantikan oke ? :)


TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

1 comments to zeeQa:

shadhira said...

from Ga yg same.. Dhira jalan2 sini