Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

1st GIVEAWAY FOREVER YOUNG BY NAZIHAH HSN



Hey orang di Luar Sana ?
hahahaha
Tadi zeeqa blogwalking , tetiba pula ternampak Entry nie :D
Kat blog siapa erk ?
Aduhai . Semestinya BLOG tuan empunya GA nie !
Orang nya comel
Blog dia pun sangat chomel seperti dia :*
Don forget to follow her !
1st GIVEAWAY FOREVER YOUNG!!
Macam menarik je kan ?
Memangg menarik !
So, korang jangann tunggu lama lama !
Jom Join!


   

Korang nak pensel case macam gitu ? Baca syarat syarat dia .
Syarat-syarat penyertaan

1. Buat satu entry pasal giveaway ni. .tajuknya ialah 1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn 
2. Letak banner yang kat atas tu dalam entry korang then linkkan kat blog ni.
3. Follow blog Naziha. .tak nak takpe. .tak pakse pun. .:D
4. Like fan page blog Nazihah Hsn. .sama jugak. .takde sebarang paksaan. .
5. Tag seberapa ramai kawan yang boleh. .kalo boleh. .biar diowg taw. .heheh. .at least 4 orang. .
6. Last but not least. .tinggalkan link blog korang kat komen entry ni. .
Penambahan Syarat

7. Kene tambah kat entry korang tu. .sebab ape korang nak pensel case tu. .nak bagi kawan ke. .bf/gf ke. .or. .untuk korang punya sendiri. .ha. .senang je. 


NAK TAG 
Hanis Haniss
Finie Aziz
Qila Nasution
Hanim Fizi


sebab zeeqa nak pensel case tu .

1. Zeeqa dari kecik mang tak ada pensel case sbb tak berapa minat . Bila dah form3 nie , terlalu banyak sgt pen , highlights , liquid yg zeeqa ad so zeeqa nak sgt pensel case ni . Lagipun pensel case ni nmpk terlalu cantik bagi zeeqa .

2. Zeeqa sangat bangga kalau semua barang zeeqa ada nama zeeqa yang ditulis besar besar . Lagipun zeeqa rabun jauh , maybe kalau nama ditulis kecik kecik , zeeqa tak kan nampak .

3. Memandangkan 13 April merupakan birthday zeeqa , zeeqa nak juga merasa kalau ada org lain bagi zeeqa gift masa birthday zeeqa .



hehe :)
Itu je kot sebab zeeqa nak sangat pensel case tu .
Rasa macam tak sabar lak nak tengok siapa yang menang and dapat Gift nie ^^
huhuhuhu
Zeeqa ke ?
Atau korang ?
Sama sama kita nantikan oke ? :)

TARIKH TUTUP : 17 APRIL 2012
13 APRIL birthday zeeqa , kalau zeeqa menang that mean tu present for my birthday :)
hehehe ^^
Jangan tunggu lama lama oke ? :)



TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

1 comments to zeeQa:

Nur Nazihah Hassan said...

sory dear. .ade updated. .
http://nanatwinkleaway.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah_05.html