Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

HAPPY MOTHER'S DAY

Assalamualaikum ^^
Oh yeahh , korang dah wish dekat mak korang ?
Aku baru je lepas celebrate , actually aku celebrate sekali anniversary mak aku yg ke 20 .
Ini first time aku celebrate mcm ni tau .
Kalau nak dikutkan aku je lah diantara adek beradik aku yang lambat wish .
Akak aku yang praktikal dekat hospital segamat pun da wish pagi pagi .
Adik aku yang dekat asrama SMKA Bandar Penawar pun dah wish .
Aku je yang lambat .
Dari pagi sampai sekarang ramai manusia yang dah wish dekat ibu ,mama , mak , umi , mummy kan.
Harap korang yang belum wish tu pergi la wish cepat oke .



Pukul 2 lebih tadi cikgu aku datang rumah hantar kek .
Nasib baik ada cikgu  yang pandai buat kek .
Tak payah susah susah aku nak pergi cari sendiri kat luar .

*pandangan tepi

*pandangan atas

*nak promote . Kalau korang nak beli kek ni , add cikgu aku dekat fecebook oke . ROZZEY ANNA .


INI BARULAH BETUL SWEET COUPLE , BUKAN MACAM KORANG .
KALAU NAK DIGELAR SWEET COUPLE . KAWIN DULU .
PARENTS KORANG LAGI SWEET DARI KORANG TAHU TAK.












Hadiah pula , tak sempat nak beli sebab kiteorang buat semua ni senyap senyap .
Ayah aku pula dah pindah , so aku nak ajak ayah aku keluar masa bila pulak .
Jumpa pun seminggu 2 kali .
Kiteorang hanya mampu bagi kad je .





ini adik aku yang no 2 bagi




ini adik aku yang no 3 bagi




Ini dari kiteorang semua , aku yang buat , just simple sebab aku tak sekretif korang .

 



Kepada yang tiada ibu tu , Jangan sedih oke . Korang berdoa la agar ibu korang bahagia di alam sana

Kepada yang ada ibu tapi dah cerai dengan bapa korang . Jangan lupa wish juga oke . Tanpa dia tanpalah kamu 

SELAMAT HARI IBU KEPADA SEMUA IBU YANG ADA DI DUNIA NI 









TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

3 comments to zeeQa:

uncHa said...

hee so sweetttttt :) *jelez ni :p

Cik Amal said...

mak ai sweetnya!!
kami follow sini

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

Maya said...

so sweet... nmpk sedap kek tu :)...btw nice to meet you n follow me http://yamarisaikhu.blogspot.com :)