Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

HELP ME ! HELP ME !

    

Tolong aku weh ! 
Korang ada facebook takkk ?
Kalau ada tolong aku pleasee .
Jasamu akan ku kenang jika awak awak semua tolong kita :*
Nampak button like tu ?
Sebenarnya nak minta tolong korang like komen zeeqa dekat satu page ni .
Pleasseee
 *buat muka kesian*

Cara caranya seperti ini 

  1. Log in acc facebook masing masing
  2. Pergi fanpage Vanila Coklat >> klik sini je
  3. Pastu hangpa semua pergi wall photos >> nak senang klik sini je
  4. Nampak gambar t-shirt , ipad and produk wangian tu tak ? Kalau nampak korang tekan F3 . Lepastu ada la satu benda keluar korang taip nama facebook aku syahirah haziqah .
  5. Dah taip nama aku ? So korang tekan like oke .
*Kalau hangpa semua tak faham , tengok gambar bawah ni . Kalau tak nampak gambar tu tekan gambar tu untuk tumbesaran . 



Terima kasih kepada semua yang like komen zeeqa tu , sayang awak semua ketat ketat :* 



Ada budak ajak aku main benda bukan bukan >> sini
Aku dapat tiket tengok EURO 2012 >> lebih lanjut






TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

4 comments to zeeQa:

Muar said...

facebook dah deactivate ..maaf T.T

emeliena said...

InsyaAllah Eme tolong yerr ;]

Che Faiz Bong said...

insyaAllah kn tolong jgk.
follower ke #400

Mohammad Majduddin said...

done! good luck ya.. =)