Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

Orang Famous Follow kita


Oh my baby baby semua .
Sihat ?
Tolong aku dulu sayang , baca entry aku yang haritu dekat < sini >
Tadi aku pergi cek follower aku .
Semua sekali ada 400 .

Tetibe pula terniat nak cek balik semua orang punya blog yang follow blog aku .
Takut takut aku tak follow diorang lagi ke apa kan .
Sekali tu aku terperasan ada kakak yang cun melecun follow kita .
Banyak banyak blog orang famous yang aku terjah .
Dia sorang je yang follow aku .
Dia muda lagi kot .
20 tahun tak silap aku .
Dah single sbb kau baca la sendiri blog dia .
 Nak tahu siapa gerangan org famous yang aku maksudkan ?

     


Beliau memang tidak sombong .
Sebab dekat facebook , twitter memang friendly .
Orang tegur dia layan .
Tapi kau jangan la tegur dia pastu buat taik dengan dia .
 Memang masuk batu dua la kau .


Sebenarnya akak ni follow aku dah lama .
Lepas aku padam blog lama aku ,
mula la rasa boring so buka la balik blog aku .
Setelah promote blog aku dia pun follow kita .
Dia orang yang ke enam belas dan merupakan orang pertama yang follow aku dengan meletakkan gambarnya sendiri .

Kalau korang tak caya yang akak EE ni peramah orangnya .
Korang add dia dekat facebook
Korang follow dia dekat twitter





Tegur tegurlah dia dan selamat beramah ^^v



Akak EE tenkiuu sebab follow kita . Kiss sikit , muahh :*





mak aku ajak pergi tengok Konsert Kenangan Sudirman >> Lebih lanjut
Bapa aku pula ajak aku pergi tengok Euro 2012 >> Ni entry nak pergi sana 




TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

2 comments to zeeQa:

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

tag awk

nur fatihatuz zahra said...

eh2.. kebetulan dia sama baya dengan kita .. :) salam perkenalan dik .. :D