Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

SELAMAT HARI GURU


Hey stalker !!
Tadi aku punya tangan gatal sangat nak terjah blog orang 
Tanpa fikir panjang panjang aku pergi la terjah blog diorang semua .
Tetiba banyak pula update pasal hari guru .
Majoriti sekolah sambut hari guru Jumaat 25.5.2012 kan ?
Tapi sekolah aku sambut awal , hari Rabu minggu lepas 16 Mei .

Aku baca entry diorang semua , aku jealouss tau .
Sebab sekolah aku punya hari guru tak serupa dengan sekolah diorang .
Aktiviti pun tak semeriah macam diorang , persembahan pun tak semeriah diorang punya .

Apa apa pun terima kasih kepada semua cikgu yang dah mengajar aku sehinggalah aku mengenal apa itu A B C , 1 2 3 , tambah tolak bahagi darab .
terutama sekali cikgu yang mengajar di

♥ Tadika Sri Kancil - Pasir Gudang , Johor

♥ Tadika Islam Al Kauthar - Sg Petani , Kedah

♥ Tadika Ilham - Sg Petani , Kedah

♥ SK Sri Gedong - Sg Petani , Kedah

♥ Sk Raja Perempuan Muzwin - Kuala Kangsar , Perak

♥ Sk Wira Jaya - Ipoh , Perak

♥ Smk Indahpura 1 - Kulai , Johor



Tak mau tunggu lama lama .
Jom terjah entry diorang sempena Hari Guru .






Capital F >> http://capital99f.blogspot.com/2012/05/sambutan-hari-guru-smk-raja-mahadi.html








Nana >> http://munchy-love.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html








Farah >> http://luahanprasaancfeyyra.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html









Atynn >> http://beautyballerinashoes.blogspot.com/2012/05/sambutan-hari-guru-dan-persaraan-pn-hjh.html








Syahirah >> http://buncheetstory.blogspot.com/2012/05/hari-paling-bermakna.html
SELAMAT HARI GURU 

p/s  : siapa rasa dia ada entry sempena hari guru yang best , meyh kasi link . Kita taruk dekat blog kita :DD






TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

1 comments to zeeQa:

Fatin said...

Saya adaa...http://beautyballerinashoes.blogspot.com/2012/05/sambutan-hari-guru-dan-persaraan-pn-hjh.html