Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

HAPPY FATHER'S DAY


Hai ayah ayah yang ada di dunia ni.
Apa khabar? Sihat? 
Yeay hari ni hari ayah.
Zeeqa nak ucapkan SELAMAT HARI AYAH untuk ayah zeeqa dan semua makhluk ciptaan Allah yang telah digelar ayah.

This year hari ayah tak macam hari ibu.
Sebab aku dengan akak aku berjalan satu AEON Tebrau semata mata nak beli hadiah untuk ayah.
Zeeqa just beli baju then zeeqa beli baju zeeqa dengan buku rujukan/
Satu hari duit zeeqa habis macam tu je, haha.
Ni pun zeeqa beli tak tuntut lagi duit dekat adik adik zeeqa.
Da la tengah pokai =.=

Khas untuk ayah *bajet ayah baca blog aku*
Hopefully you know dad, that you play a special part in all the happy memories I hold within my heart. Memories of childhood days when you were always near. To guide, advise and comfort me, to share each smile and tear. And now that i am older, it's still so good to know. That you are always there for me that's why i love you.








TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

1 comments to zeeQa:

zulhilmi tempoyak said...

selamat hari hari di hari bapak.. :D