Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

THANK YOU CIKGU UMI ♥



Harini 3/6/2013 dah dekat 10 hari tak jumpa cikgu Umi.
I miss her so much.
Actually Cikgu Umi ni cuma cikgu praktikal sekolah aku.
Dia ajar kelas 4 Teknikal "Matematik"
Sorry cikgu sebab markah math saya cukup cukup makan.
InsyaAllah final exam i will do my best until SPM.

Masa first time dia masuk kelas kiteorang ramai juga la kata tak best.
Well, tak kenal maka tak cinta.
Bila da lama dia ajar, best sangat.
Masa last day dia masuk kelas, aku belikan kek then makan sama sama.
Then dyorang main calit calit kek dekat muka, habis muka dyorg penuh dengan krim kek tu,
Lepas tu cikgu bagi la kata kata terakhir sebelum pergi meninggalkan kiteorang.
Dan kiteorang pun cakap la minta maaf dekat cikgu.
Memang best lah time tu.
Lepas ni dah tak ada choki choki dengan oreo dah, kalau nak pergi beli kat kedai ^︵^

Taknak celoteh panjang panjang, nak siapkan kerja chemist dengan akaun.
So tengok je lah gambar gambar dekat bawah ni okay {◕‿◕}


Photo: Terima kasih Cikgu Umi   

Photo

  

  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  

  

  

   

    


  






TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

3 comments to zeeQa:

Nelly Strange said...

meriahnya ^^


:)

coklat susu said...

all the best untuk yr spm dear ;)

Anonymous said...

senior dating matthews nc http://loveepicentre.com/articles/ free black single dating site
lovers china dating site lovers [url=http://loveepicentre.com/contact/]xiuli and dating scams[/url] rich single free dating sites
geologic dating [url=http://loveepicentre.com/contact/]free intimate encounter dating sites[/url] berkeley's london dating [url=http://loveepicentre.com/user/stel12love/]stel12love[/url] totally free lesbian dating sites