Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

JOM MASUK U !

*abang aku yang baru lepasan SPM*

Assalamualaikum dan salam maghrib !
Now aku tengah tengok Setia Hujung Nyawa.
Apa tunggu lagi buka la TV3.
Tengok cerita ni jangan sampai tak solat maghrib okay :)

Actually entry ni khas untuk kakak abang yang lepasan SPM, STPM and pelajar sekolah menengah.
Tadi aku tengah selongkar folder abang aku dekat laptop tetibe terjumpa jadual Karnival Jom Masuk U.
Aku pernah pergi karnival ni masa form 1 sebab time tu akak aku baru lepas habis SPM.
And now abang aku pula baru lepas habis SPM.

Karnival ni akan diadakan 13-14 APRIL di area Johor.
13 April birthday aku kot.
If abang aku ajak ayah aku pergi Karnival ni, ada peluang la aku nak mengajak parents aku celebrate birthday aku.
muehehe >.<
Korang yang nak tau jadual untuk Karnival ni, boleh klik gambar tu untuk nampak lebih jelas okay.
And ikut zon masing masing okay.
kalau aku nak pergi kena ikut zon 11 sebab tu paling dekat dengan rumah aku, muehehe ><






TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

2 comments to zeeQa:

Mazelina Zaini said...

ehh , kirim salam kat abg ea . HUHU , ninaa lepasan spm jugaa :)

http://neynaproperty.blogspot.com

evangelistaNiL said...

ehheheheik . lahhh jauh la pulak