Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

REVIEW BLOG #2




Assalamualaikum guys !
Now Hanan orang kedua direview.

Umur dia sama dengan aku.
Hanan merupakan anak jati Kelantan !
Kalau nak diikutkan nama dia NurHuda binti Ismail tapi kenapa panggil Hanan Hadila?
Kalau korang nak tau pergi blog dia tanya sendiri dekat tuan punya badan okay !
Kalau aku tengok blog dia untuk bulan ni, kerja dia join Giveaway je.
So kalau korang nak tag orang, aku syorkan korang tag hanan tau ! HEHE ^^



TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

1 comments to zeeQa:

hananhadila said...

amboi , nak pencen lah dari buat GA dan segmen kalo daa awak cakap gtu . heww . thanks review blog hanan :)