Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

AKU BOLEH HIDUP TAK ADA PHONE !


Assalamualaikum adik adik, abang abang, kakak kakak yang comel.
Ha, nampak phone yang cikai tu?
Ayat yang bombastik yang aku selalu guna Phone Baling Anjing.
Sekarang aku dah 15tahun 9bulan so aku tak perlukan phone.

Aku start pakai phone masa darjah 6 then form 1 aku tak pakai, form 2 aku pakai, form 3 jarang pakai sebab aku kena kongsi phone dengan abang aku and now da tak pakai langsung.
Maybe aku tak akan pakai phone sampai la aku masuk U.
Aku pakai pun parents aku punya.
Tu pun kalau aku nak online and nak buat important call je.

Kalau aku pakai phone tapi tak topup setahun apa guna kan, baik tak payah pakai.
Satu lagi aku ni jenis malas nak charge phone, hohoho
Lagipun aku masih boleh hidup kalau tak ada phone.
Cuma aku tak boleh hidup kalau tak ada twitter, blog dengan facebook
Tapi aku pun tetap tak boleh hidup kalau tak ada Allah dalam hati aku.

lagipun banyak kebaikkan dan juga keburukkan yang boleh korang dapat kalau guna phone.
Anyway korang yang pakai phone tu aku ada sediakan satu tips.



TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

3 comments to zeeQa:

Nunu Yusop said...

haaaa samalah dengan kita! kita ade fon tapi macam takde fon. sebab tak topup. last last guna fon mak/tepon rumah je. huhu :)

Akma Khaieri said...

hye dear syahirah haziqah...akak dua2 pun boleh...hehe jom singgah blog akak http://akmakhaieri.blogspot.com/
law sudi join la members yer.^o^

Anonymous said...

kalo org kedah panggil 'henset tiga tiga skupang'