Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

SEGMEN : BLOGLIST FOR FEBRUARY 2013 !

Assalamualaikum u olls !
Harini dengan hati yang ikhlas aku nak buat satu segmen untuk kali kedua.
Kan nak masuk bulan dua, mesti la aku nak baru kan juga semua benda dekat blog ni.
Sepatutnya aku start buat ni 25/1/2013 tapi aku pergi mendaki gunung so aku tangguhkan.
Dengan izin tuhan, harini aku dapat start untuk segmen ni,






Terms and Conditions / Syarat Syarat Penyertaan

  1. Terbuka kepada semua blogger.
  2. Buat satu entry yang bertajuk " BLOGLIST FOR FEBRUARY 2013 " JIKA korang nak aku REVIEW BLOG korang
  3. Kalau korang TAK NAK aku REVIEW BLOG korang tak perlu buat entry just taruk link blog korang dekat KOTAK KOMEN sahaja.
  4. Tempek banner yang comel tu dekat korang punya entry dan link kan banner tersebut di blog ini.
  5. Post link anda di kotak komen, link yang sebegini rupa http://koala-zeeqa.blogspot.com. tidak akan diterima 
  • WAJIB Follow BLOG
  • Follow TWITTER *lepastu mention 'zeeqa, saya dah follow' , senang zeeqa nak follow korang balik*
  • Like FANPAGE





TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

7 comments to zeeQa:

#JemahAwesome said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/01/bloglist-for-february-2013_31.html

Joined :)

#JemahAwesome said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/01/bloglist-for-february-2013_31.html

Sherlyanna Angiela said...

http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/01/bloglist-for-february-2013.html

joinn..

¢нσ¢σιαтє qυєєη◕‿-ღ said...

saya join..

http://sehahlifes.blogspot.com/2013/01/bloglist-for-january-2013.html

NurulMirotic[NSHS] said...

SAYA JOIN :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/bloglist-for-february-2013.html

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Setiasmile said...

assalamualaikum..
alhamdulillah.. done follow ur twtter n blog.. like fan page...

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/bloglist-for-februari-2013.html