Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

SOCIAL MEDIA AWARDS 2013 - MOST CREATIVE BLOG




Assalamualaikum !
Lepas aku sedih dengan semua benda.
Sekarang aku boleh tersenyum dengan lebarnya, muehehe Open-mouth smile
Aku tesenarai dalam Social Media Awards 2013 .
Bangga gila gila, haha.
Aku tercalon dalam kategori Most Creative Blog .


Aku tak sure lah kan boleh menang ke tak.
So aku nak minta jasa baik korang yang sangat baik tu untuk tolong aku.
Tolong vote untuk aku, cewahh dah macam famous pulak aku ni.


Kalau korang ikhlas bantu aku, korang boleh ikut step dekat bawah ni.


  • Tekan link ni Social Media Awards 2013
  • Korang scroll ke bawah, nampak tak yang macam dekat gambar bawah ni? Pastikan korang ada dekat kategori yang betul. Most Creative Blog.

  • Korang nampak tak yang aku bulatkan warna purple tu. Korang kena REGISTER dulu >DI SINI<                                                            then tekan submit.




  • Lepastu dia akan keluar macam gambar dekat atas then korang buka email korang untuk confirm kan yang korang dah register.



  • Bila buka email korang cari email dari MSMW2013 macam gambar di atas.



  • Bila korang dah buka, korang tekan link yang dia dah kasi macam gambar yang aku tunjuk dekat atas tu


  • Lepas dah tekan link tu automatik dia akan keluar macam gambar dekat atas tu lepastu korang tekan CLICK HERE yang macam gambar di atas..
 


  • Lepastu dia ada keluar macam gambar atas ni so apa lagi dekat Award Categories tu ada Most Creative Blog, tekan je la situ kalau tak pun tekan >Dekat Sini<


  • Ha, nampak tak gambar dekat atas tu? Aku punya blog dekat kotak nombor dua. So, korang boleh lah tekan button vote. 


  • Lepas korang dah tekan button vote tu button tu aku bertukar menjadi warna BIRU macam gambar di atas.
  • Begitu la cara cara untuk mengundi Smile   

https://secure.quebles.com/content/hotmail/emoticons/1511760.gifLast but not least, aku nak ucapkan terima kasih banyak banyak sebab sudi luangkan masa korang untuk vote aku 


THANK YOU SO MUCH In love









TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

2 comments to zeeQa:

cik polka said...

wahh!! untungnya!!

seo said...

tahniah, sebab dah tersenarai