Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

PENDAKIAN GUNUNG PANTI


Assalamualaikum sayang *kenyit mata*
Setelah kepenatan memerah otak untuk buat entry pasal Gunung Panti akhirnya siap juga.
Kali ni lagi panjang dari Gunung Angsi, sampai ada sambungan.
Lepas maghrib sampai la sekarang da nak dekat pukul 12 pun baru la siap.
Anyway entry yang ni aku nak kasi korang senang baca tak ada la serabut nanti,.

Entry yang menyimpan 1001 kenangan dekat PART 4.
Sejak kejadian tu aku asyik kena bahan je kot dengan budak kelas aku yang pergi Gunung Panti haritu.
Nak pindah sekolah ah macam ni, merajuk dengan budak kelas teknikal.
Nasib baik aku tak ambil LK, aku ambil akaun.
Kalau tak memang kena bahan juga la setiap subjek Abang KB, Abang KB !

Aku akan terlepas dari dyorang masa LK je, aku pergi kelas akaun dyorang pergi kelas LK.
Time tu je la aku akan ucapkan Alhamdulillah ~
So tanpa membuang masa, korang tekan je bawah ni kalau nak tau crita aku..











TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

2 comments to zeeQa:

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

zulhilmi tempoyak said...

ad apa2 yg aneh x masa naik tu..?