Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Tutorial

WISH ME GOODLUCK !


Hey hey ! Assalamualaikum and Goot Night Sweethearts !
Okay semalam aku dah cerita pasal aku penat sangat sangat minggu ni kan.
Dan esok lah hari yang dinanti nantikan.
Aku macam tak percaya aku boleh masuk Perbahasan Ala Parlimen.
Esok dah lawan, tadi baru cikgu pilih siapa yang jadi Perdana menteri, Menteri Kedua dengan Menteri Ketiga.

Aku dapat jadi Perdana Menteri.
Aku rasa macam takut sebab ni first time aku join kan.
So, aku tetap akan beranikan diri aku sebab masa sekolah rendah dah biasa sangat cakap depan orang.
Menteri kedua Venando, Menteri ketiga pulak Rubahtharshini. Hidayah dengan Aiman jadi celahan kiranya dyorang dapat gelaran Menteri Keempat dan Menteri Kelima kot.
Kelima lima ni semuanya pengawas so tak ada masalah nak pakai pakaian yang sama untuk esok.

Tajuk untuk pusingan awal Keluarga Penyemai Budaya Membaca and sekolah aku dapat jadi kerajaan.
Nasib baik tak dapat pembangkang. Senang sikit nak menang.
Aku harap sangat dapat masuk pusingan suku akhir then masuk separuh akhir and then final.
Siapa yang tak nak masuk final kan, semua orang nak.
Aku harap sangat sekolah aku dapat masuk final. Aminn !


Wish me Goodluck okay ! :)






TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA ENTRY KITA :*

4 comments to zeeQa:

diebaa said...

Good luck adikk :D

Nasuha said...

bagus..semoga berjaya dn tak gugup bla berckp nnti.

Meyra John said...

Mari support all this contest dear! ^^ Thanks a lot, harap kamu dapat joined.

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/sky-skype-skyping-by-selalulalu.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/tumblring-time-by-selalulalu.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/mencari-blogger-and-instagrammer-yang.html

Yumida Huda said...

GDLUCK YE..MMG PELAJAR YG AKTIF..
FOLLOW SINI..JEMPUT KE BLOG